Befejezte a kérdőív 0% százalékát
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

A méhészet fenntarthatósági értékelése Magyarországon

Tisztelt Méhésztársak! Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsék az OMME és a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar munkatársainak kutatását, amely a hazai méhészet ökológiai és gazdasági fenntarthatóságának vizsgálatára irányul.

A kérdőív 2024.03.31-ig érhető el.

Minél több méhészt szeretnénk elérni, hogy megismerjük helyzetüket, véleményüket és ezáltal a kutatás eredményei a méhészeti ágazat érdekeit szolgálhassák. Kérjük, járuljanak hozzá egy kitöltéssel a kutatás sikerességéhez! Köszönjük!

A kérdőív kitöltése körülbelül 20-25 percet vesz igénybe! A kérdőív kitöltése névtelenül történik!

Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

Ha hozzáférési kóddal éri el a kérdőívet, akkor ezt a kódot a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A hozzáférési kódot külön adatbázisban tároljuk, és csak módosítjuk itt, hogy a kitöltése befejeződött, illetve még nem fejeződött be. A hozzáférési kód semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.